brnaksyince Pazartesi günü doğum yapacağım, korku, heyecan, endişe karışmış durumda, stresten karnım da ağrıyor sanki. Uyku girmiyor gözüme 🥺😊 içimden geldi paylaşmak istedim 🩷
Julide92 brnaksyince bende aynı senin gibiyim sabah doğumum var benim. Sürekli gözyaşım ucunda resmen. Okudum üfledim dualarımı ettim. Rabbim bizlere su gibi kolaylıkla doğumlar nasip etsin 🙏
FyA brnaksyince korkmanız çok ama çok normal şuan hamile olan ve ilk hamilelik yaşayan herkes korkuyor korkmuyom diyen çok nadirdir 🤣🤣🤣 valla benimde 2 ay kaldı bende korkuyorum sezeryanda istemiyorum normal istiyorum onuda nasıl yaprım hiç bi fikrim yok herseyin hayırlısı sizede hayırlı doğumlar bebekte sizde sağlıcakla doğurrsunuz inşallah 🤲🏻
brnaksyince Haticeburak06 çok teşekkür ederim, inşallah sizin de 🤍 postlarınıza denk geliyorum arada Rabbım yardımcınız olsun 🩷
brnaksyince Julide92 amiiin inşallah Rabbım sağ salim kavuşmayı nasip etsin size de 🩷 darısı da bana 😊
brnaksyince FyA sezaryene karar kıldım, normal doğum yapamam gibi geliyor 🫣😊 sağ salim kavuşalım inşallah hepimiz 🫶