Emirasaf6060 Kizlar bu yıl ki kurbanımi gazzeye göndermek istiyorum güvenilir bir vakıf var mı yardımcı olur musunuz
Sermec27 Emirasaf6060 nasıl gönderiliyor bilmiyorum ama yardımları bile kabul etmiyorlar nasıl ulaşacak ki her gün ağlıyorum onlar için rabbim kurtarsın zafere ulaştırsin inşallah içim yanıyor o masumlar için 😔
Nisaiste Emirasaf6060 bizde oraya göndermek istiyoruz ama nasıl gönderilcek bilmiyoruz dışarıdan hiç bir şekilde ne giriş ne çıkış olmuyormuş galiba eşim afrikaya gönderelim o zaman dedi bende tamam dedim eğer bi yolu varsa öğrenmek isterim
FyA Emirasaf6060 gazze gönül ister herkes oraya göndersin ama yardım tırşarını bile şerefsizler bombalıyomuş çok zor oyüzden
Mucizebebegim1 İHH aracılığıyla yapmıştım ben ilk olaylarda sürekli ordan video filan paylaştılar yemek filan dağıtırken mısır üzeri giriş yapmışlardı suan hala yapılıyormu bilmiyorum ama bi arastrın isterseniz .
FyA Emirasaf6060 instgramda hafız mustafa efe diye hoca var o paylasım yapmış şimdi ytdım vs diye bi bakın onada
Papatyamm63 Emirasaf6060 ben gönderdim ilk kurbanım Allah kabul etsin inşallah kaynanam rahmetli oldu onunda kurbanını gönderdik. Adiyamda menzilde ordaki hocaya verdik o gönderdi kurbanı
-Ozlem58- İlla kurban parasi kadar mı göndermek gerekiyor elimizden geleni de verebiliyor muyuz acaba ve nereye verelim instagramim yok ki :(