Aseleslemmom _Ozgee_ kaç günde sonucunuz geldi aynı firmaya bende kan verdim fetal dna için 15 gün dediler bana
Aseleslemmom _Ozgee_ inşallah bizimde temiz gelir ultrason vs herşey normal ama 1/188 çıktığı için ya fetal dendi yada sıvı bizde fetal yaptırdık umarım bütün bu durumda olan annelerin bebekleri sağlıklı olur
Sdemirel zuzuu34 benim de 1/100 çıkmıştı ama ultrasonda herşey normaldi fetal dna yaptırdık çok şükür temiz geldi o da
_Ozgee_ Aseleslemmom umarım sizinde sonucunuz temiz gelir. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Bihterrr Zeynureski benim hem beta çok yüksek pappa da yüksek ama beta kadar değil asıl beta riskimi yükseltiyordu yani
Bihterrr Zeynureski Bu şekilde. Önemli olan düzeltilmiş Mom yazan yer. Oranın düşük olması gerek benim 5 küsürlerde
myavocado Dilarac çok üzüldüm gerçekten, çok zor bir karar olmuştur, çok zor bir durum 😞 Allah sabrını versin, büyük evladınıza sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inşallah 😞🙏
Dilarac myavocado teşşekür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah tek tesellim oğlum 😒 çok zor karar ama rabbim affetsin bende istemezdim ama nasip 😕
Bihterrr Zeynureski ben ilk başta fetal yaptırmayacaktım perinatoloji detaylıda da belli olur %90 anlarız demişti. İnşallah sorunsuz geçer 🙏