Hazalaskin Gulsedaa1 ablamın iki oğlu var birini 38+3 de birini 37+1 de doğurdu normal doğumla benim kızlarım var o yüzden erkek sordun diye demiyorum 😂
Mihrican_22 Gulsedaa1 39+3 de normal doğumla geldi dünyaya oğlum 36+2 kızıma hamileyim şuan beklemedeyim 🤷🏻♀️
Tugcedora Gulsedaa1 38+5 de doğum yaptım oğlumu şuan 38+1 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum bakalım ☺️
Gulsedaa1 Hazalaskin yaaa maşallah 😂 darısı bana suanlik bi bel ağrım var ama başka belirtim yok erkek çocukları genelde gününü doldurur gecirir dediler ama o yüzden erkek diye belirttim 🙏😂
Gulsedaa1 Hazalaskin ya bilemedim ki cigerleri geç gelisirmiş erkek bebegin o yüzden gününü doldururmuş.. hep mış miş ler havada uçuyor artık bıktım 😂
Gulsedaa1 Mihrican_22 maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bakalım bende bekliyorum 😇😇
Mihrican_22 Gulsedaa1 âmin inşallah rabbim hepimize sağlıkli hayırlı evlat nasip etsin Allah bir avazda kurtarsın ben bu gün kalça kemiklerimde ve pelvik kemiğinden çok ağrı cekiyorum nasıl dogurucam bilmiyorum çok korkuyorum🥺🥺
Gulsedaa1 Mihrican_22 olumlu düşünün henüz agrilarim yok ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 🙏 Allah yardım edecektir bol bol dua edin