Belfam Kızlar yarın öğlen 12’de iğne vurunacağım ilişki yarın gece 12’de mi olmalı yoksa sonraki gün 12’de mi olmalı yani 36 saat sonra mı ilişki olmalı doktor açıkladı ama tam anlayamamışım yardımcı olur musunuz
babyiscoming_ Belfam 36 saat sonra ama insan çok stres oluyor tam şu saatte yapalım stresine girmeyin bence iğne yaptırdığınız günü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim ben biz stresten yapamamıştık mesela 🤣🤣
Yeldabanu Belfam benim vurulduğum gün ertesi gün birde 2 gün sonra değerlendirmemi söylemişti doktpr şuan 6 haftalık hamileyim🥰🫠
BernaU İğneyi öğlen saat 12de vuruncaksın ertesi gece saat 24de ilişki olcak. Bana doktorum böyle söylemişti iğneden 36saat sonra
Ozlemerikci543450 Bende bugün öğlen 12 de buruldum yarın gece 12 de ilişki yani 36 saat sonra sonrasında da 1 gün dolu 1 gün boş 1 hafta devam dedi doktor 😂
Ozlemerikci543450 Belfam Belfam canım senin kaç yumurtan büyümüş kaç mm olmuş doktor söyledi mi ben yumurta geliştirici hap va kullanmadım sadece iğne oldum doktor büyüyen yumurta var ekstra büyümekte olanda var 2 kez de yumurtlama görebilirsin dedi şaşırdım
Ozlemerikci543450 Belfam maşallah benimde 18 civarıydı sanırım ama büyüyenlerden hariç 12 14 mm olanlarda var çift yumurtlama da görüyor olabilirsin bu iyi bişey dedi ama pek anlamadım
Belfam Ozlemerikci543450 burda okuduklarımdan bir ay sağda yumurtlama bir ay solda yumurtlama oluyormuş diye öğrenmiştim ama doktor her ikisinde de yumurta olduğunu söyledi belki senin dediğin gibi çift yumurtlamadır