Tugce_12 Kızlar bu aralar bazen iç çamaşırıma su gibi az ama sıvı görüyorum su gelmesi böyle de olabiliyor mu bir gün oluyor mesela diğer günler olmuyor
Ranip-pinar Tugce_12 kaçıncı haftadasın? Benimde çamaşırımda sürekli bir ıslaklık vardı bugün doktor kontrolünde öğrendim su sızıntısı varmış. Yatış verdi doktor
Mucizemses Tugce_12 oluyor, ben 38 haftalıkken çok yürüdüğüm yorulduğum zaman akıntı gibi ıslaklık oluyordu iç çamaşırımda anlamamıştım meğerse kesem üstten yırtılmış sızıntı yapıyormuş 39 haftalık olduğum da da suyum tamamen gelmişti
Mer3459 Tugce_12 bende ole hissettim düm gittim gel dedi doktorum eğer su geliyorsa ara ara az az gelir dedi alttan muane etti her Hangi bir kaçak göremedim dedi ultrason ile de baktı suyu iyi dedi bence gidip muane olmanız gerekiyor benimki ya orası çok terliyor ondsn yada idrar olabilir mesanene baskı yaptıkça dedi gidip görünmenizde fayda var geçmiş olsun
Ugurhilal Tugce_12 su gelmesi baya farkediliyormuş ya normal çiş gibi değilmiş zaten annem anlarsın kesin diyor birden boşalıyormuş tutamıyormuşsun kadının 9 doğumu var 😅 İlk kızımda da bende oldu bunda da oldu çiş kaçırıyoruz bence ben tutamıyorum çoğu kez ama doktor hep suyun iyi diyor
Esrakml Sanmıyorum enfeksiyonunuz var mı idrar yollarda bazı kişilerde idrar kaçırma felan olabiliyor hamilelikte bir çok kişide olabiliyor
Tugce_12 Esrakml Enfeksiyonum yok idrar kan tahlillerim temiz çıktı idrar kaçırma da değil son haftamdayım bu aralar başladı sadece onun öncesi yoktu
Umutu Tugce_12 ben 2019 son ayimdayken benimde böyle oldu ben farkındaydım suyunun azar azar gittiğinin doktora gittim bana dedi ki bebeğin suyu azalmış yatış tapalim
Tugce_12 Ranip-pinar 39+2 çok olmuyor benim bazen oluyor çok az geliyor seninki kaç haftalık canım düzelir inşAllah bir an önce
Ranip-pinar Tugce_12 ben daha ortalardayım canım 29+3 deyim. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🙏
B1cnm benimde öyle ya 37 haftaya gircem bana doktorum bu haftalarda idrar kaçırma hisedersin dedi akıntın su gibi olur demişti cidden de öyle
B1cnm Tugce_12 adet sancılarım oluyor böyle alt tarfımda ani giriyor ağrı sanki akıcak gibi bişe hissediyorum ama nişanım falan gelmedi
Yazgul_kurt22 @Tugce_12 bir gün arayla olmaz benim suyum gün içinde az az gelmişti akşamına doğuma gittim 35+6 haftalikken
Tugce_12 Yazgul_kurt22 Üstte bir arkadaşın öyle olmuş ta 38.haftasında başlamış azar azar 39′da da tamamı gelmiş
Lilosss Yazgul_kurt22 sabahtan beri azar azar su şeklinde bişey geliyor sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum doktora yazdım vajinal akıntıdır dedi ama akıntı renkli ve kıvamlı olmaz mı yani su gibi akıntı oluyor mu hiç yaşamadım ki su gibi akıntı olsun doktora da güvenemedim çok tedirginim böyle azar azar aka aka suyum biter mi acile mi gitsem bakarlar mı acaba
Edadlgc Benim az az başlamıştı ertesi günü hastanede komple patladı kontrol ettir bi enfeksiyon riski oluyor su gelmesinde
Tugce_12 Edadlgc Enfeksiyon yok canım yeni tahlil yaptırdım çarşamba randevum o zaman söylerim doktora bazen oluyor çok az bir şekilde hergün olmuyor
kardelen54 Benden de şu gibi akinti geliyor sürekli Dr normal olduğunu söyledi vajinamda batma var ve idrarimda enfeksiyon çıktı 16 haftaligim daha Dr normal dedi ama yine de bebegin suyudur diye korkuyorum sizce enfeksiyondan mi gelir bu akinti