mervecoban Merhaba güzel anneler 🥰 Benim 2’li test sonuçlarım iyi çıktı yaşımız genç tüp bebek vs durumu söz konusu değil buna rağmen 4’lü test istendi yaptırdım sonuç bekliyoruz (devlet hastahanesi bu arada) 2’li test sonuçları iyi olmasına rağmen 4’lü test istenildi mi sizden herkes 2’li test sonuçları iyi ise 4’lü test yapmazlar diyor morelim bozuldu biraz açıkçası.. Şimdiden çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip eğler ❤️
GozdeCemre mervecoban canım benim ikili temiz çıkmasına rağmen 3 lü test istendi zamanı geldikçe yapıyorlar testlerini Korkmana gerek Yok bence bunlar sadece yapılması gereken testler ikili de temiz çıkınca genelde birşey çıkmaZ diyorlar o yüzden korkmana gerek Yok zaten bir sıkıntı görseydi doktorun söyler bir daha test yapalım derdi
Krispiim16 mervecoban canım 2 lise iki hastalığa bakıyorsa 3 lü üç hastalığa bakıyor yani her testte farklı hastalık grupları var onlara bakıyorlar
efsanee_ mervecoban bnmde iyi çıkmıştı 4 lüyü yine yaptırdık oda iyi çıktı şükür. Kötü bişey mi dşye endişenlenme.
serapinci mervecoban benimde ikili temiz çıktı ama dörtlü de yapıldı niye kafanıza takıyosunuz ki önlem amaçlı ne güzel işte yaptırın ve kafanıza takmayın niye yapıyolar diye illa bişey olack diye düşünmeyin derim
mervecoban Krispiim16 3’lü yaptırmadım 4’lü istedi arkadaşıma doktoru 2’li sonuçları iyi çıktı 3’lü ve ya 4’lü teste gerek yok demiş bundan dolayı biraz korktum açıkçası.. 😞
GozdeCemre mervecoban her doktorun bakış açısı farklı canım kimisi Hiç ilaç kullandırmama taraftarı kimisi İlaç verme kimisi her testi isterken kimisi istemiyor gibi korkmanı gerektirecek bir durum yok iyi düşün iyi olsjn😘
Zeyyno_ mervecoban Doktordan doktora değişiyor bence banada 2li yaptıramazsan sıra bulamazsam diye 3lü test yapcaz aynı şeylere bakılıyor dedi bence normal kontroldür korkmanı gerektiren bişy olsa doktor syler bnce
mervecoban serapinci Bir anne adayı olarak bebeğimin iyi olmasını istiyorum doğal olarak endişelerim var hepimizin vardır illa, benim gibi başına gelen var mı merak ettim sedece..
serapinci mervecoban tamam işte canım onu diyorum endişe etme diye dedim ikili ayrı dörtlü ayrı ikilide insanın içi rahatlıyor dörtlüde daha da rahatlıyo öle düşün😁
Seraa mervecoban bana da aynı şekilde 2li test temiz çıktı ama dörtlü de iatediler yaptırdım özel de yaptılar ama gereklidir diye düşündüm yaptırdım
Bsp Kubravci 15-18 hafta arasi ultrasonla ölcum yapilip kan verilerek yapılıyor canım. Down sendromu zeka testi spina bfida ve omurgadan kaynakli rahatsizliklara bakılır doktor ultrasonda ense ve omurga ölçümü yapıyor😊 güzel bi test🌸🌸