cLearQueen ben de gebeliğin 3 döneminde de farklı psikolojik sorunlar yaşamış biriyim.
İlk başlarda mide bulantısı, uyku hali gibi sorunlar yüzünden can havlim o kadar çoktu ki bebeği hiç isteyemedim çok söylendim Allah affetsin. Hani yalvarıyordum artık istemiyorum diye.
Hafif düzelince korkum yoktu hiç, aşırı rahattım eşim benden daha çok tedirgindi bisi olur mu sağlıklı olur mu diye ben hiç düşünmezdim.
Şimdi doğum yaklaştıkça sürekli kabus görüyorum. Hep kaybettiğimi görüyorum ve sabahları kan ter içinde uyanıyorum kaç gündür. Genel olarak sürekli acaba annelik yapabilecek miyim, ya hastalanırsa nasıl bakarım, sağlıklı doğar mi, doğum sırasında başına bir şey gelir mi gibi bir sürü şey düşünüyorum bazen. O durumda direk annemi arayıp rahatlamaya çalışıyorum bebeği dürtüyorum hareket etsin diye. Emin olun ben de gebe kaldığım günden beri şöyle oh be diyip gebeliğin anneliğin tadını çıkaramadım. Allah biliyor 2 çocuk isteyen biriyim ama bu gebelikteki süreci unutamazsam daha yapamam öyle psikolojik olarak yıldırdı beni