Sparkle2 Mer3459 peki sizin özel mi devlet mi özeller genelde yanılmaz cihaz iyi falan derler ya o yüzden soruyorum
Sparkle2 Beyzakeles genel olarak hepinize 12 de tahminde bulunulmuş benim 14 haftamda inşallah hissiyatım çıkar sanki kaybetmiş gibi hissediyorum 😂
Gizemnursu Özele gidiyorum erkek hissediyorum 14 haftalık şuan doktorum kıza benziyor kimseye söyleme alışveriş de yapma dedi bidahaki kontrolüm de belli olacak sağlıkla gelsinler ❤️
Sparkle2 Btlshnnn evet öyle sağlıkla gelsin burda o kadar çok yanılma hikayesi okudum ki hissiyatım daha baskın oluyor 😊
Papatya123_ Sparkle2 12 + 5 de çok net belliydi erkek olduğu bebeğimin doktor kesin söylemem dediği halde görünce kesin erkek dedi 🙂 32+ 3 günlük nifty yaptırdık erkek
Asmklc İnsan hangi cinsiyeti isterse onu hissediyor bence😅bende kız cocuk duskunu oldugumdan hep kız hissediyorum diyordum ama oğlusum olucakmis🙂↔️ nipt genetik testinde 12 haftalıkken öğrendik.
Sparkle2 Asmklc evet bu doğru ama idrar kesesinden zor gördü çocuğu hiç rahat göremedi bende ilk öğrendiğim günden beri çok kısa süre içinde sıkışıyorum enfeksiyon da yok değişik yani 😂
Merveasm Sparkle2 13 haftalıkken erkeğe benzetti net birşey demiyorum dedi bekle daha diye 17 de gittim kıza benzetildi poposu dönüktü bi şekilde çevirmeye çalıştı 19 da kesin kız dedi bundan sonra değişirmi bilmiyorum oğlumda 16 haftalık erkek dendi değişmedi erkekler daha çabuk belli olur derler
Atlasbartu Sparkle2 4 yil önce kendi kliniği olan bir dr gidiyordum o söylemişti. Sağlıkla gelsin inşallah ilk olunca fark etmiyor aslında cinsiyet 2.ci olunca bi tık daha merak oluyor
canvecanan Sparkle2 bana 11. Haftada kız 15. Hafta yüzde yüz erkek dedi kız dediği zaman eşim ve kızım hep inatla erkek diyordu hissediyorlardi ve yanilmadilar şuan 25+4 günlüğüz💙
Sparkle2 canvecanan sizin baya erkende tahminde bulunmuş aslında 11 12 normalde 14 tam bir kafa karışıklığı nasip artık 😌
1zehrs Oğlumda 11 haftalıkken yüzde 80 erkek dediler erkek oldu şimdi kızımda 15 haftalık kız dediler detaylıda da kız şuan 34 haftalık hala kız diyorlar valla benım kızımda yanılmasınlar da kimde istiyorsa yanılsınlar ödüm kopuyo değişir diye Allah hepimize önce sağlıklı sonra gönlündeki gibi evlat versin 🥹
Sparkle2 1zehrs Rabbim gönlümüze göre versin inşallah korkmayın işte benimde bir kızım var bir oğlumda olsun istiyorum öylede hissediyordum öyle deyince doktor net göremeden göstermeden içime sinmediğinden sizinle paylaşmak istedim 🥹
Ays-0 Sparkle2 canım sen yine de kız bebek kıyafetleri alma daha, yanılma payları olabiliyor, 16. Haftada net belli oldu benim kızım olacak inşallah 14te gittiğimizde yorumsuz kalmisti doktorum net bilgi için 16yi beklemiştim sende öyle yap
Kbr6134 Sparkle2 bana 14+5 te %99 kız dedi.Bizede bacak arasını göstermemişti secde pozisyonundaydı çocuk.Ama verdiği büyük bi orandı sonuçta.Daha sonra 21. Haftamda başka doktora gittim oda bacak arasını iki defa gösterip kız dedi.Özelde bakılırsa çok değişmiyor cihazları kaliteli çünkü