Bu arada yaktırma diyorum kafan karışmasın. Ben özel takipliyim. Paketim var. Özelde küçük operasyonla onu alacağız sonra patolojiye göndereceğiz dediler. Fiyatı 20 bin dediler bana çok yüksek geldiği için doktoruma söyledim bu işlemi devlette yaptıracağım fiyt beni aşıyor dedim. 5 saniyelik bişey için 20 bin veremem yani 🙄 Doktorumda hak verdi.
Devlete gittim. Devletteki doktor patolojiye gerek yok. İşlem yapmak istemiyorum sana hamilesin bu tür işlemler senin için sakıncalı olabilir ben senden bir çeşit asit istiyorum onu eczaneden hazırlat gel bana yakayım dedi.
Bu asidi hazirlayan eczaneyi buldum (zor oldu her eczane yapmıyormuş saf asit çeşidiymiş) baya da pahalıydı küçücük malzemeye 350₺ verdim. Doktorum onunda minik kulak çubuğu ile yaktı. Ertesi hafta kontrole gittim yine çıkmıştı. Dün tekrar kontrolüm vardı dün iki tane daha yaktı. Haftaya tekrar kontrolüm var inşallah artik tekrarlamaz. 🙏🏻
Eşimde pazartesi günü ürolojiye gidecek. Eşin mutlaka görünsün. Çünkü eşinde siğil olmasa bile görmeseler bile bu cinsel yolla bulaşan hastalık olduğu için eşin kesin taşıyıcı. Bana doktorum öyle söyledi. İkinizin doğum sonrası aynı zamanda tedavi olmanız gerekiyor. Biriniz tedavi olur digeriniz olmazsa sana yine bulaşır. Ama eşinin kesin taşıyıcı olduğunu bil.
Bu arada aldatma konuları gelebilir sana. Kulak asma. Bu virüs sana ne zaman bulaşmış bunun kesin bir süreci yok. Doktorum dedi ki belki de bu virüsle sen 3 yıldır yaşıyorsun ama bağışıklığın yüksek olduğu icin siğil çıkmamıştı. Hamilesin şuan bağışıklığın düştü ve şuan çıktı. Yani sende ne zamandır bu virüs var bilemezsin. Üzülme takma kafana tedavimizi oluruz mis gibi geçer gider inşallah ❤️