Bercisss İzmirdeki özellerden fiyat alanlar hangi hastane olduğu ile birlikte yazabilir mi acaba? Ben can hastanesinden fiyat aldım şuanda 30 binmiş fakat benim doğumuma kadar 35 40 olabileceğini . Daha uygun bir özel var mı merak ediyorum 🤷🏻♀️
Ozgis1s Bercisss Karataş dün bir arkadaşıma 35 demiş. Ben Ocak ayında 25 e sabitlemiştim. Çok sık zam geliyor 😢
Ozlemmkk Bercisss ben çiğli acıbadem kent hastanesinden fiyat aldım sezeryan 43.000 tl normal doğum 46.000 tl dediler 1 temmuzda fiyatlar güncellenecekmiş
Tugcebngl Bercisss benim ata sağlık suan 30 bin ama temmuz 1 de zam gelcekmiş sabitleme yok bende temmuz 6 gibi doğurcam banada zam yansıcak
Irmak154 Bercisss enteresan bende aksine gayet memnunum bir tanıdığımda gidiyor o da çok memnun herkese uymuyo demek ki..
Ozgis1s Bercisss valla kafalarına göre herhalde benim de bi arkadaşım başka bi hastanede sabitlemiş diğer arkadaşıma sabitleme yok demişler garip
Yeldabanu Bercisss karataş da arkadaşım doğım yaptı hiç memnun değildi doktorundan şimdiki aklım olsa biraz daha verip Mehmet bala giderdim dedi can hastanesine doktor normal demişti sonra sezeryan demiş yani bebeğin kordonu kısa demiş baya üstelemiş normal doğum diye gitmiş 1 saat sancı vermişler suni gelmiyor diye hemen sezeryana almış normalde 1 gün bekleniyor
Mommmmy Egepol 45 bin dedi şu an ama zam görecek. Çınarlı 19750 ama zam gelmek üzere dediler. Ben Egepol gidiyorum ama Çınarlı seçeneğini açık tutuyorum. Arkadaşım can hastanesinde Mehmet bal a gitti çok memnunum demişri
Zynp12 Bercisss 1.5 ay önce torbalı ayrancilarda medifama sordum 30 dediler 35. Haftada sabitleme yapiyorlar 2 hafta sonra 35 olacağım bakalım soracağım gittiğimde