Mranaa Arkadaslar 29 haftalik hamileyim 10 saat seyahat etcem otobüsle molalar verdiğinde otobüs yürürüm diye dusunuyrm bir sorun sıkıntı olur mu sizce eden var mı benim durumumdayken
Haticesavas Mranaa cnm ben 29 haftaliken ucakla 2.30 saat yolculuk yaptıp evden havaalanina git don bekle bana 5 6 saate çıktı ucakta hic rahat edemedim heryerim agiridi ayaklarim biraz sisti biraz sıkıntı oldu benim ici
Dlntkesn Mranaa araba yolculuğu olabilir ama otobüs için bişey diyemiyorum doktoruna sorsan ulaşma imkanın yok mu
Alone Mranaa 2 saatte bir yürüyüş öneriyor doktorlar öyle durumda. Otobüs sadece bir kere mola verir. Zor olabilir sizin için doktorunuza danışmanızda fayda var
Hulo2105 Mranaa merhaba bende 29. Haftamdan arabayla istanbuldan didime gidicem 6-7 saat sürüyor. 2 saatte bir mola verilirse sıkıntı olmaz. Doktoruma yeni sordum gez toz dedi 😂 32. Haftaya kadar gezebilirsin dedi bana
Dlntkesn Mranaa doktorun öyle dedşyse birşey olmaz inşallah. Bi tanıdığım 8 saatlik yolculuk yapmıştı git gel 2 gün içinde bi sıkıntı olmadı üstüne rahat şeyler giy molalarda bol bol yürü haraket et
Cagla-2434 28 haftalık oldum bende doktoruma sordum 7 saatlik yolculuk için . 2 saatte bir mola 10/15 dk kesinlikle yürüyüş minimum 3 litre su tüketimi dedi.