Milaasss Kızlar 23. Haftadayım iç bacak ve göğsümde kırmızı içi kan olan damar gibi şeyler var ne bunlar nasıl geçer bilgi verirseniz sevinirim ?
Yalinn8 Milaasss muhtemelen catlak, kirmizi da olabiliyormus, oncesinde catlak kremi kullansaydiniz, simdi de etki eder belki bilemiyorum
Deletedmom667 Milaasss catlak canım onlar arkadasımdada olmustu vucuduna losyon bebe yagı tarzı seyler sürmedinmi.. Muhakkak sür cunku onlar gecmıyor lazerle gecer demışti doktoru dogumdan sonra yaptırcaktı
Seden Deletedmom667 sürsen bile fayda etmiyor :) bi sure sonra catliyosun ben cok dikkat ettim ama olmadi
Zeynpatak Milaasss maalesefki catlak onlar .benim de gogsumde oldu basta süt topluyor gogusler vs diye sacmaladim ama simdi anladim catliyorum 😣
Furutti Çatlak ne yazık ki 😐 Ben o kadar şey sürdüm üstelik kilo bile almadım hamileligimde şuan sadece göbegimde bir kısımda 3- 4 tane uzun kırmızı çatlak mevcut artık kafaya takmıyorum hayırlısı çatlayacaksa çatlıyor
Fattmasevinc Milaasss muhtemelen çatlak. Çatlaklar ilk evrede kırmızı sonra mavi en son ten rengi yani beyaz gibi olur.
Ckyert Milaasss catlak önce kırmızı oluyor sonra saydamlasiyor bu aşama da yapcak bir şey var midir bilmiyorum
zgeGen Milaasss valla bende çatlak kremi kullanıyorum artıı çatlak önleyici uni baby nin yağı var onu sürüyorum bilmiyorum baklm nolacak doğumdan sonra göreceğiz ama şuan halen kırmızılar