xazall Kızlar bugün diş işlemim wardı doktor 1 tane iğne ile uyuşturdu, sorun olmaz dedi ama, aklıma takıldı yinede başına gelen warmı? İğne yaptıran hamilelikte oldumu?
Leyli_gul xazall Balım bende diş hekiminde çalışıyorum bizdeki doktorlarda aynı bişey olmaz diyorlar ve yapıyorlar sorun olsa yapmazlar zaten bu zamana kadar da sorun yaşamadık 7 aylıkta geldi 3 aylıkta önemli olan senin stres yapıp kendini kasmaman.
Dlntkesn xazall 9. Haftada kanal yaptırdım canım 5 vurması gerekirken bana 1 doz vurdular az uyuştu ama böylesinin güvenli olduğunu söyledi merak etme hiç birşey olmaz
1melekanne55 xazall Daha sali günü 20 lik dişimi aldi doktor fakültede Allahin izniyle bisey olmadı ama kadın doğum uzmanından izinli bir şekilde aldı Dişin çürük olmasi cocuk icin daha tehlikeli anestezi çürük dısten daha masum😊
Dlntkesn 1melekanne55 çürük diş demeyelim de iltihaplı diş bebeğe zararlı diyelim dişi çürük olan insanları telaşa sokabiliriz istemeden.
1melekanne55 Dlntkesn Zaten ağrı çekiyorsa kişi gidip aldırır dişi tabiki doktorda müsaade ederse normalde ağrı yapmıyorsa neden alınsın hatta aklına gelip doktora gitmez kimse bunun için