Alkimbynz Kızlar çatlak bünyeden bünyeye değişiyor o yüzden pahalı çatlak kremleri yerine nemlendirin diye kuaf marka beyaz vazelin sürüyorum karnıma bir şey olur mu sizce bebeğe kötü etkisi vs
Zmom Alkimbynz canım vücut çatlayacaksa ne kullanırsan kullan bir şekilde çatlıyormuş. Saf zeytinyağı badem yağı duymuştum onları da dene belki işe yarar
Liliales Alkimbynz ben ilk gebeliğimde kullandım zeytinyağı ve lavanta yağı karıştırmıştım çatlamaya meyilli bir cildim olduğu halde hiç çatlamadım
Sadeceanne2 Alkimbynz 😄😄bol bol tüylendiler ir Hindistan cevizi yağı sürün o daha masum geliyor bana 😄
metemom_ Alkimbynz petrol ve türevi maddeler içeriyor canım o yüzden daha doğal içerikli ürünlere bakmak lazım
Alkimbynz Sadeceanne2 ay deme demeee nasıl böyle cahillik ettim ya ben 3 4 keredir kullanıyorum nerden aklıma geldiyse bunu sürmek peki doğal içerikli hangi marka bebe yağı almalıyım
Melike_00 Sadeceanne2 hindistan cevizi de tüylenme yapıyor bende onu kullanıyorum da. Doktorum tatlı badem yağı önerdi
Sadeceanne2 Alkimbynz kuzu ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum (gratis in ürünü ) 35 haftalık olduk çok şükür şuan bir şey yok ama bol bol. Su iç ayrıyetten beslenmene dikkat et bol yeşillik protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen
Ask1907FB Alkimbynz benim sağlıkçı arkadaşım vardı oda bana demişti vazelin kullan diğer kozmetik ürünlerinden iyidir en azından
myavocado Alkimbynz vazelinin içeriği pek temiz değil. Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum, dediğiniz gibi pahalı hazır ürünlerden almadım hiç, siz de düşünebilirsiniz vazelin yerine
Drfatma Pahalı kremler yerine nemli tutulması öneriliyor zaten, Hindistan cevizi yağı kakao yağı kullanabilirsiniz
Busus Alkimbynz ben bebe yağı kullandım hindistan cevizi yağı kullandım çatladım yine de 37 haftadayim hala kullanıyorum ama faydası olmadı
Lalemmm12 Alkimbynz tatlı badem yağı da iyi diyorlar ama vazelin gerçekten tüy yapıyor bıraktım ben normal zeytinyağı da aynı işi görüyor