Bir_nazenin01 Kızlar erken gebelik testi yaptım dün ve bugün gözle görülür şekilde silik çıktı az önce kaset test denedim hiç bir şey çıkmadı adete de 4 gün var sizce kaset testte çıkmaması normal mi yarın kan vereceğim zaten ama yine de bi üzülmedim değil
Melisahmet Bir_nazenin01 normal kaset testlerin beta hassasiyeti erken gebelik gibi değil. Onlar için daha fazla yükselmesi gerekiyor
Yelizkahramn Bir_nazenin01 benimde kaset testimde çıkmamıştı. Kaset testler adet gecikmesi durumunda daha doğru sonuç veriyor 4 gün varsa erken gebelik testi daha olasıdır. Kan verdikten sonra netleşir tabi ama bence var gibi görünüyor
Fatmanur12345 Bir_nazenin01 bende aynısını yaşadım anlıyorum seni bende bugün kan verdim sağlık ocağında yarın sonuçları alıcam normal teste silik çizgi bile yoktu erken gebelik testinde az bir silik çizgi çıktı bakalım insallah gebeyizdir canım 🤲🏻🤲🏻
MelodyFairy Bir_nazenin01 canım kaset test adet gecikmesinde belli oluyor erken gebelik testinde pozitifse var bence
busrax_ Bir_nazenin01 kaset testler regl geçtikten sonra çizgi oluyor. Sizde hamilelik var gibi çizgi bariz belli hayırlı olsun inşallah