Fikriyeee Kzlar ayrntılı ultrason için iyi bir perinatolog araştırması yapıyorum . İstanbulda gidebileceğim işin ehli memnun kaldığınız perinatolog var mı? Radyologdan ziyade perinatolog önerdi doktorum lütfen yardım😞
peperutka Chan Bende ona gitmistim cok guleryuzlu bir doktor.Ultrason resimleri cok iyi değil ama cok guzel aciklama yapiyor.Bebegimin kalbinde parlaklik çıkmıştı beni panik yapmadan cok guzel bi sekilde açıklamıştı.
Bsp Chan merhaba nezaman gittiniz mehmet beye onuda duymustum iyi diye rapor cd foto veriyomu işlem sonunda ben nisaya randevu aldim ama doğan hastanesi bana cok daha yakin olmazsa ona gidicem detaylı içinde bilgi verirseniz cok sevinirim.💐💐
Sedagokkaya Perintolog ahmet gül diye aratırsanız googleden iletişim adreslerine ulabilirsiniz. Ben gidememiştim ama gidenler çok memlun kalmıştı.
Chan peperutka Bizde bir tane güzel foto yakalayabildi, onun içinde çok uğraşmıştı 😊 kızım inatla yüzünü göstermiyordu.
Gorkem Kbrchn bende altunizade acıbadem de prof nuri beye gittim fiyatı yüksek ama çok ilgili ve işinin ehli bir doktor. Ben ozel saglik sigortam olduğu için 200 tl ödedim. Fakat normal fiyatı 1200 kusurdu
tugba_kck_1987 Fetus diye bi klinik var mehmet uludogan bağdat caddesinde size uzakmi bilemiyorum ama muhakkak tavsiye ederim işinin ehli doktorlar var
Janset2105 Kartal avicenna umut Hastanesi Mustafa küçük 363 tl ücreti internetten araştırmanı tavsiye ederim. Bende Burdan tavsiye üzerine gitttim o doktora. Çok memnun kaldım albüm gibi de bir sürü fotoğraf verdi 😀 baya da bilgili bir doktor prof zaten kendisi
nergisog Janset2105 ayrıca muayene ücreti ödedin mi canım. Yoksa hepsi dahil mi? Bir de kaç haftalıkken yaptırdın
Kbrchn Gorkem işinde gerçekten çok iyi ben de çalışan olduğum için az ödemiştim ama normal fiyatını bilmiyordum