Ravziss Merhaba hamiş anneler. 5 aylık hamileyim 4. ayımdan sonra göğüs ucum karardı normal aslında ama eski haline tekrardan döner mi ya da ne zaman döner tecrübeli anneler bilgilendirme yapabilir mi?☺️
benim-kalbim-o Ravziss Doğumdan sonra düzeliyor yavaş yavaş genelde kız bebeklerde öyle oluyormuş bebişiniz kız mı aceba ☺️
Babymom07 Ravziss evet ya benimde karardı hatta benim daha erken karardı eski haline dönmez diye düşünüyorum ama inşallah döner 🥲
SrpYlmz Ravziss benim halka kısmı da koyulasti gosgumde tek değişen şey rengi büyüme şişme yok çok şükür ama o renk durumu insanın canını sıkıyor tabi inşallah geçer doğumdan sonra 🫢
benim-kalbim-o Hulo2105 yaa bilmem ki hep öyle söylediler benimde oğlumda çok acık renkteydi hiç koyulaşmadı 😄
gizemvatanseverbal Nnoktaa Göğüslerinizde bir büyüme oldu mu? Benimkiler 2 beden büyüdü, doğumdan sonra bu bedende takılı kalcam diye çok korkuyorum 😄
Ravziss gizemvatanseverbal Öff var yaa benimkilerde 2 beden büyüdü daha büyüyecekler diye korkuyorum 😬😂
Nnoktaa gizemvatanseverbal evet olmuştu ama zamanla eski haline dönecek gibi. İlk günlerdeki dolgunluğu kalmıyor.
benim-kalbim-o Ravziss Annelik böyle bişey malesef bi çoğumuzda bebekten izler kalabiliyor ☺️ Korkmayın düzelir ama 🌸
Tutaste_ lena1234 benim bi tanesi abartisiz iki kilo vardir o yoksa bile 1750 var okadar agirki kaldirinca bi rahatlıyorum anlatamam ya 105 takiyorum 85 takiyodum
Dlntkesn Ravziss daha hamile olduğumu bilmeden göğüs uçlarm ne kadar kararmış demiştim hamileymişim şuan kapkara 🤣 doğumdan sonra geçiyor diyorlar geçer merak etme
klbkvadisi Ravziss ya benımde hem göğüslerim hem de koltuk altım aşırıı bir şekilde karardı şu an yedıncı ayımdayım doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım inşallah 😌
34busra Ravziss bende büyüme yok ama koyulaşma var hamileliiğin başından beri iki oğlum var hiç öyle olmamıştı şimdi kızıma hamileyim 8 aylık olduk 🙏
Ravziss Tutaste_ hadi yaa seninkilerde baya büyümüş. Ben bide şeyi düşünüyorum şimdi süt dolmaya başladığı için dolgun duruyorlar iyi kötü güzel gözüküyorlarda emzirmeden sonra çok sönüyorlarmış🫣
lena1234 Tutaste_ maalesef emzirme sonrası herkesin öyle oluyormuş arkadaşımın göğüsleri hiç yokmuş şimdi söndü diyor