BurcuEcemm Kızlar 37 haftalık hamileyim midye tava yemek istiyorum . Midye işini daha önce doktoruna soran ya da yenir mi bilen var mı
Ecem95 BurcuEcemm Ağır metal barındırıyor hamilelikte ve emzirirken yasak canım o kadar çekmişti ki hamileyken yine de yemedm bebeğim 4 aylık olduğunda sadece 1 tane yemiştim emziriyorum canım cekerse sütüm cekilir mi ne öyle bi sey demişlerdi diye
myavocado BurcuEcemm yenmez, aşırı canınız çekti ise belki bir tanecik. Ama inanın çok zararlı. Yüksek oranda civa ve ağır metaller var içerisinde
Hulo2105 BurcuEcemm artık o tarafını düşünemiycem 😂yani en zararlısı o normalde de zaten iyi bişey değil hani😂 sen dua et az kalmış 37 haftalıksın ben daha 28 olucam çatlıyorum böyle yediğim günü hayal ediyorum😂😂
BurcuEcemm Hulo2105 benimde nerdeyse bir aydır çekiyordu yenmez diye duymuştum ama araştırmamıştım . Sipariş verdim sonra bi araştırayım dedim ki baya baya yasak yazıyor ama bir iki taneden bişey olmaz da yazıyor
BurcuEcemm Ecem95 2 tane yedim ilk kez . Az olduğu için bişey olmaz diye düşünüyorum sipariş verdikten sonra acaba yenir mi diye araştırmıştım eve gelmiş bulundu bi kere 😅
BurcuEcemm Doktoruma yazdım cevabı afiyet olsun oldu ki kendisi perinatolog ☺️ son haftam diye belki bilemiyorum tabi