gcagan 3 Yaşinda Ki Kızımın Baskısıyla Tekrardan Anne Oluyorum 🥲 Hem Çok Sevindim Hem De Tedirginim Yetebilir miyim Die Sizin Bebişler Arasında Kaç Yaş Var 🤰🥰
cagla24 gcagan benimde 2020 Ekim doğumlu bi oğlum var 26 haftalık 2.bebişe hamileyim aynı duyguları paylaşıyoruz 🥹
2Princess1Mom gcagan 4 yaşında kızım var, çok yeni 6 haftalık hamileyim. Kızım benden daha heyecanlı hep istiyordu zaten. Ama ben de korku, endişe içindeyim. Herşeyi unutmuşum. Nasıl olucak bilmiyorum🤭
Rabia98 gcagan 3 yaşında oğlum var ve 3 aylık hamileyim Şuan için hamilelik zor geçiyor halsizlik çok fazla var o yüzden parka vs fazla götüremiyorum nebilim oyun oynamak istiyo halim hiç olmuyo o yüzden üzülüyorum 🤦🏼♀️
Nurak 2Princess1Mom aynı durimdayiz kızım 4 yaşında 6 haftalık hamileyim ama benim bu sefer riskli gebelik hamile olduğumu bilmeden tomografiye girdim ☹️
gcagan Rabia98 evet ya en kotusu o ama etrafimiz kalabalik kizim buluyor birilerini de bn ne yapacm bilmiyirm
gcagan Baby_00 kesinlikle 🤭 ama anliyorlar die dusunuyorm o yasta bn daha erkn diyordm ama kizimla babasi yediler beni 😁
glsahbaydemir gcagan 2 kızım var 3 buçuk ve 5 yaşında araları bir buçuk yaş. 24+4 haftalık hamileyim araları 4-5 yaş olacak 🙂