akkrn Kızlar hem kan uyuşmazlığı hem de pıhtılaşma sorunu aynı anda olan var mı? Süreciniz nasıl ilerledi anlatabilir misiniz
Esmeh akkrn bizimde kan uyuşmazlığımız vardı Haftada 1.igneyi, doğum yaptığım gün 2.igneyi vurdular Ama 28 haftada yapılıyor normalde benimki gecikti Pıhtılaşmayı bilmiyorum
yasemincicekkk akkrn ikisi çok farklı ve birbiriyle bağdaşmayan şeyler , yani size kimse ikisi bende vardı , farkı bir tedavi uygulandı , farklı bir yol izlendi ya da ikisi bir arada olduğu için başıma şunlar geldi demez
B1cnm benim ablamda vardı kan sulandırıcı kullanıyordu 9 ay boyunca kullanmadığı zamanlar ilk gebeliklerinde düşük yapıyordu sonra araştırıldı o şekilde 3 evladı oldu iğne kullanıyordu
Albatrosss Ben de her ikisi de var ama birbirinden bağımsız durumlar. Kan pıhtılaşması için kese göründüğünden beri enox kullanıyorum. Kan uyuşmazlığı için 28. Haftada iğne yapıldı.
akkrn Albatrosss işte aradığım cevap 🙏🏻 evet çok farklı şeyler ama aklıma takıldı kan sulandırıcı iğne kullanmamız bu uyuşmazlıkla ilgili bir şeyleri tetikler mi iyice acaba diye de merak ettim. Doktorunuz bir şey demiş miydi yoksa hiçbir etkileşimleri yok mu
Albatrosss akkrn Doktorum herhangi bir etkileşimden bahsetmedi. Ablamda da her ikisi de vardı sağlıkla doğum yaptı. Etkileşim gibi sıkıntı olmuyor içiniz rahat olsun.