Tugbacim34 @Hicran57 benim ki ayaktayken oynamıyor ama oturunca yatınca başlıyor tekmelemeye. Bir an önce doğsunlar da sevelim ☺️♥️
Nur321 Hicran57 benım tam tersi baş geliş de ağrı olmuyor. Makat olunca rahme vuruyor tepikliyordu😂 şimdi baş geliş ama onda bile yanlara dönebiliyor hıçkırıktan anlıyorum. Tabı bizim son haftalar artık dönmez inşallah😌
Babymom07 Hicran57 aynı haftada benimde o şekildeydi canım sonra kendi kendine yukarıya çıktı küçük oldukları için hareket edecekleri yerleri daha çok endişelenme ❤️
Nur321 Hicran57 zaman çok hızlı geçiyor inanın 🥲 son 26 gün insan çok heyecanlanıyor. Tabi ikinci doğum ama ilk gibi ayrı telaş ayrı heyecan 🥰Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌹☺
metemom_ Hicran57 yok yok korkma doğum kanalına girmediği sürece pozisyonun bir önemi olmuyor 28. Haftadayım şimdi çok rahatım bebeğin pozisyonuyla ilgisi var bence
Hicran57 metemom_ anladım canım 30. Haftaya geldık mi sağ salim geriye 8 haftamız kalıyor☺️☺️zaman su gibi
buseyusuf27 Hicran57 vala blmyorm 😁 ıcımden ckcak gbı vuruyo bazen donuyo flan yanlarıma kdr vuruyo ayaklarnı hısedyorm bazen kasıklarımda hısedyorm acıtıyorda yaramaz
Mine-tayfun Hicran57 35+4 olduk kafası yukarda aşşağı inmezse sezeryana dönecek. Dönmesi için ne yapabilirim bilgisi olan varmı
Hicran57 Mine-tayfun valla secde pozisyonları falan var ama youtubeden bak istersen bızımkıler sımdıden döndü🥹😂
Mine-tayfun Hicran57 gırgır yap dediler yaptım geldim şimdi muayeneyi bekliyorum ama dönmediğini hissediyorum eve gidince onu da denerim