metemom_ SrpYlmz hemen gitmiyor canım özellikle sezeryan göbeği bir süre daha gitmez benim doğumum ağustosa Depent aldım o bitince kullanmak için yanıma ped ve hamile külodu alacağım bolca
dogurangaplumba SrpYlmz ben hamilelikte pentiden külot almıştım sezaryen oldum plansız hala onları giyiyorum normal külot dikişlere denk geldi
elmaelmaelma Kilonuza göre L-XL beden ve yüksek bel (bato) külot alsanız yeter, illa hamile küloduna gerek yok
Saftirik SrpYlmz kesinlikle hamile külodu… tam kesi yerine geliyo normal külotların lastik yeri.. İlk bebeğimde almamıştım, kocamın donlarını giymek zorunda kalmıştım bu sefer bir sürü aldım..
Ozlembi SrpYlmz hamile külodu hastane çantama koydum rahat hem korseye geçince normale dönersin bence dikişler için iyi olur
SrpYlmz Feyzay ya hamilikte normal kullandım öylede devam ediyorum o yüzden bende biraz kararsizim ama tam dikişe denk gelmicek sekilde iyice altta durabilen bulabilir miyim bilmiyorum
Feyzay SrpYlmz altta değil de (çünkü dikiş tam vajinanın üstünde kalıyor zaten karnınızda olmuyor ) üstünde kalan almanız daha mantıklı.karnınızı saracak şekilde. Pamuklu düz beyaz iç çamaşırlarından bir iki beden kadar büyük alsanız beş tane falan sizi idare eder