Rehdaveannesi Merhaba, bugün nst ye girdim, doktorum kötü değil ama istediğim gibi de değil dedi. Yoğunluktan soramadım, olumlu olumsuz anlayan var mı[](https://)
Elifsekerli Rehdaveannesi bebişin kalp atışları bi tık yüksek çıkmış. Benim son 2 nst de 178’i falan görmüştü. Serum aldıktan sonra 140’lara düşmüştü. Doktorum pazartesi doğumu başlatalım dedi bakalım. Bugün 38 haftalık olduk
busbus14 Rehdaveannesi kalbinizi temiz tutun hareketli olduğundan kalp atışı yüksek olabilir benim ilk nst 200leri bulmuştu nerdeyse ara ara tabi doktorumda sıkıntı görmedi ultrasonda da dinledi hatta sıkıntı olsa söylerdi.
Rehdaveannesi Elifsekerli Beni de haftaya çağırdı tekrar, son iki nst de kalp atışları ve hareketleri azdı. Girmeden tatlı, meyve suyu falan abartmış olabilir miyim acaba hareket etsin diye bilemedim şimdi, kalp atış hızı şekerden mi arttı sizce…
Rehdaveannesi busbus14 Ultrasona baktı önce, her şey normal dedi, biraz kilosu az sadece. Haftaya kadar bekleyeceğim mecbur
busbus14 Babyy_1 hayır canım öyle demek istemedim yani anlık bi hareketleri kalp atımı yükseltebilir yani bende öyle olmuştu
Babyy_1 busbus14 Bende bugün nst ye girdim ve bebek hareketleri azdı doktor normal dedi ama biraz daha atomları yüksek görmek isteriz dedi bu ne demek oluyor
0znur Kalp atışları biraz yüksek. Yani 140-160 olması gerekirken 160-180. Ama korkulacak birşey yok bence. Ben ilk gebeligimde 15 gün hastanede yattım. Fetal taşikardi deniyor bu duruma. Ama benim nstlerim 180-205 arasiydi. 160i gormuyorduk. 180lere inince de taburcu oldum zaten