huzunluponcik 1palyaco cay hic sevmiyorum kahveye bayılırdim ondan da tiksinme geldi normalde 2 fincan içiyorum
metemom_ 1palyaco haftada iki falan çay haftada üç de kahve çok fazla içmemeye özen gösteriyorum içmedigim haftalar kan değerlerim kesinlikle daha iyi çıkıyor
Sermec27 1palyaco kahve gebelik boyunca 2 kez ancak içmişimdir çayı da haftada 1 2 bardak ancak içiyorum 35+4 haftalık hamileyim 10 gün sonra doğuracağım 🥰
nisanela Kahveyi canım hiiiç istemiyor normalde ıcelatte cok severdim hiç aklıma bile gelmiyor ama çay günde 4-5 brdak içerm
seddackr Benim doktor açık olduğu sürece çaya izin verdi, içebiliyorum. 3-4 günde bir de 1 fincan türk kahvesi içiyorum.
Meralkosar Kahveyi cok seviyorum ama bebeğimi cok etkiliyor artık hiç içmiyorum canım az kaldı zaten salı günü doğumum var
Anneadayiii 1palyaco günde bir kahve bazen bir bardak çay ama açık çoğunlukla kahve içiyorum Türk kahvesi :)
06Canan 1palyaco kahvaltıda çayı 2 3 çay bardağı akşam 2 3 çay bardağı içiyorum çünkü çok severim kahveyide bir kupa bazen her gün bazen iki güne bir içerim
myavocado 1palyaco çay günde bir bardak çok çok açık içiyorum, yani kahvaltı boş olmasın diye iki damla çay koyup sıcak su içiyorum. Kahveyi iki günde bir fincan türk kahvesi veya filtre kahve içiyorum. Her gün içmemeye çalışıyorum.