Ervazengin01 Kızlar ben 7+4 gündeyim. Canım en çok tuzlu şeyler çekiyor. Özellikle yoğurt cacık ayran bazen kornişon turşu. Hiç tatlı istemiyorum.🫣 Sizler neler yiyorsunuz. En çok ne istiyorsunuz.😄
Burcu-2634 Ervazengin01 en çok canım tatlı istedi kilo kilo tatlı yedim inanır mısın oğlum oluyo yedim tatlıyı çıkarcam hakkıyı 😂😂
Mer3459 Ervazengin01 bende en başta ekşi cok yiyordum çiğköfte ekşi elma Kore tavuğu şimdi tatlıya sardım 😜😜😜😜yiyorum herseyi
_almirasmom Ervazengin01 valla ıkıncı kızıma gebeyım hep tatlı ıstedım halada tatlı üzerinden gıdıyoruz🤣 30+0
Bume Burcu-2634 bende ilk aylar aşırı çikolata şekerli şeyler şerbet gibi tatlılar kekler istiyordu doya doya yiyemedim dikkat ederek yedim benim de oğlum oluyor 😂şuan da tat fark etmeksizin herşeyi çekiyo canım 🤣
Burcu-2634 Bume bi sıkıntı varsa evet dikkat etmekte fayda var şükür benim bi sorunum yoktu doktorda ye dedi yedim 🙂 sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimizi inşallah 🤲
_ozlmm Ervazengin01 Ay ben yaz meyvelerini çok seviyorum en çok meyve yiyorum 😂 Özellikle ekşi erik favorim 😂😂
Alpmom__ Ervazengin01 tatlıdan nefret ettimm . Ekşi şeyler , tuzlu . Çubuk kraker sadık yarim 😅 çok güzel beslenemiyorum malesef ilk 3 ayı hayırla atlatalım da düzeltiriz beee 😅
Ervazengin01 Alpmom__ ay bende çubuk kraker ve leblebi mide bastirici hep yanindalar yoldaşlarım bende çok bişi yiyemiyorum midem bulanıyor ve öğürme geliyor hemen 🥲