Bebekveben Kızlar izmirde bebek odasını nerden alabilirim görerek almak istiyorum. İzmirin neresi olduğu farketmez.
Handanby Bebekveben babymall da da pierre cardinin mobilyaları indirimdeydi 4 e falan düşmüştü dolap ve yatağı alabiliyorsunuz takım olarak alma şartı yoktu istediğiniz parçaları alabiliyorsunuz
candanpdr Canm kısıkköyü tavsiye ederim hem medefe malzeme kullanılıyo, hem istediğin modelde değişiklik yaptırabiliyosun hem de daha uygun gibi geldi. Ben büyüyen beşik, tekstil ürünleriyle 1.900tl, aynı modelin anne yanı sallananı da yine tekstil ürünleriyle bitlikte 1000tl ye yaptırdım, bekliyırum gelmesini. Ev mobilyalarımı da ordan yaptırmıştım memnun kaldım
Handanby Bebekveben büyüyen beşik,3kapaklı dolap,şifonyer,oyuncak sandığı raf 5 bindi 4 e aldık nakit.istediğim modeli bulana kadar gezdik bir tek oradaki mobilyalar çok değişik şık ve güzel diğerleri hepsi birbirinin aynısı
Muzikci Bebekveben karabağlarda çok gezdik en uygun takımı aldık sanırım çilek mocha baby serisi yatağı büyüyen beşiği şifonyeri ve üç kapılı dolabı 3250 ye aldık