tazeanneee123 Mrvrntsv bence de kesinlikle saglikli olsun yeteri kadar kilosu olsun kilo minik buyuk her bireye zararr
Erzurumlianne Mrvrntsv benim sekerden dolayi zaten diyet yapıyorum karbonhidrad falan dikkat ediyorum buna sebep hep artiyordu geçen haftadan beri sadece 100 gram almış. Evde temizlik falan yaptım sanırım ondan artmadı. Sekerde kontrol altinda o yüzden de olabilir. Siz kilo almasin diye kendinizi aç birakmayin beslensin bebiş
Erzurumlianne Mrvrntsv tam tersi kilolu çocuğun bakımı daha kolay diyorlar doktorumda aynı seyi söyledi çünkü memeyi daha kolay tutuyormuş. Doğumda kilosu sınırı aşmadıkça doğumda kolay olur derler kendini aşagıya doğru daha kuvvetli iter derler
Mer3459 Kahvemsi-05 38 den önce almam dedi 38 de 4 dü geçerse ki geçer dedi suni sancı verip alırım dedi
Kahvemsi-05 Mer3459 şuan haftanız kaç, benimki 33+6yken 2.788 grammış ultrason fotosundan baktım şimdi. Ve ölçüleri falan 35-36haftalığa eşitmiş
Sadeceanne2 tazeanneee123 siz yine de dikkat edin kızlar aldığınız kilo kadar deri genişliyor çatlak oluşuyor Sıkılaşma çok zor oluyor bilinçsiz olarak aldığın zaman varisi selülitini hiç demiyorum bile 🥴🤷♀️🤷♀️
Birmucize _almirasmom kilosu iyi değil mi? Bence gayet iyi hatta benimde o civarda doktor 10 gün önde dedi şuan kafam karıştı hatta bana diyet verdi
_almirasmom Birmucize ya gerçekten mi bırde doktor uzun boylu olabılır FL tam olcum almıyorum haftasıyla uyumlu cıksın dıye dedı onu bıle az aldı hayır tam alsan noluyo yanı
Afrasevde Mrvrntsv benimde 2 kg dedi doktor ama yanılma payının olduğunu söyledi fakat yinede ortalamaya göre tosun olduğunu söyledi. Şeker testi yaptırmıştım şekerim yok çok şükür. Öyle fazla kiloda almadım fakat ben hamilelikten öncede çok meyve yerdim şimdi hamileykende çok tükettim meyve cok kilo aldırmış🙈😂 meyve yemeyi azalttım simdi. Önümüzdeki ay bakalım fayda etmiş olacak mı azaltmış olmam🙄 sonucta 4 kg bulursa biz çekeceğiz acısını 😅
Scz @Mrvrntsv benim kızımda son ölçümlerde 4800 çıkıyordu, 4500 Gr doğru ama gebelik şekerim falan da yoktu ☺️ biraz genetikle de alakalı babası da böyle iri bebekmiş 5 kg doğmuş, o yüzden sezeryan olmuştum bende 🌸