Dilaraogzhn 38+3 den selamlar kızlar , ben hurma yemeye ve ahududu yaprağın çayını içmeye dün başladım hemen etki eder mi bilmiyorum tecrübesi olanlar fikir verebilir mi ? Ne zaman gelecek bu bebiş ben mi telaşlıyım yoksa sizde benim gibi misiniz?☺️
Haticeburak06 Dilaraogzhn keşke hemen etki etse ya🥹bende 4 haftadır hurma yiyip adaçayı içiyorum artık yürüyüşü dahada artırdım ama hala çıt yok ya herşeyi yapıyorum. Vücudum tamamen ağrıyor artık🥺
btytgy Dilaraogzhn 39+2 hala tık yok delircem🥹 bir sürü harelet yapıyorım çömelme merdiven cıkma ama yok bi de gün dpktorum şehir dısında plcakmıs iyice stres oldum
Ebruozym Dilaraogzhn sorma bazen saatler zor geçiyor diyebilirim 🥲 şuanda kendimi kasmıyorum artık sakince bekliyorum kendimi kastıkça hem psikoloji hem de bedenim ne yapacağını şaşırıyor 🥲
Dilaraogzhn Haticeburak06 ya benim 28 haftada erken gelme durumu oldu , kanama olmuştu yatış verildi çok mu yattım nedir şimdi de gelmiyor bebişş
Dilaraogzhn btytgy önümüz bayram ya bende geriliyorum bayram olunca kimse olmuyor inşallah gelir ya sizinki artık baya baya vakti gelmiş
Dilaraogzhn Haticeburak06 aynı durumdayız ☺️ bende 39 içindeyim inşallah 40 içinde gelir☺️ seninde bir an önce gelsin sağlıkla kucağına al
Dilaraogzhn Ebruozym bende aynı durumdayım bir de grip gibi bir şey oldu serum aldım ama geçmedi herşey daha da zorlaştı sanki 40 içinde gelmezse sezeryan alırız dedi doktor dün bende ona biraz üzüldüm
Dilaraogzhn btytgy aaaaaa aaaaa hayırlı olsun gözün aydınnnn kaçıncı günü geldi ayyyy nasılsınız şimdi 💕
btytgy Dilaraogzhn teşekkür ederim perşembe suyum geldi o gece yatıs oldu. Cuma 13.35 de doğdu kızım🥹 suni sancı verdiler kendi sancım yetersizdi diye. Yedi saat suni aldım ama kavusmak her şeyi unutturuyo o kadar güzel bi duygu ki bunun tarifi gerçelten yokmuş 🥹
btytgy Dilaraogzhn 39+3 de gelmis oldu o gün sancı aldıgım icin cok cok yorgundum ama topladım 1 güne çok şükür 🥹 sormak istedikelrinizi sorun yazabilirim
Dilaraogzhn btytgy ay cok mutlu oldum darısı bana yarın 39+0 olacağım bende tık yok inşallah gelir benimki de