Efnan3443 Kızlar haftaya salı oraya gidicez havalar nasıl sıcakmı 2 buçuk aylık kızıma ona göre kıyafet hazırlıyım
birmeleginannesi_ Efnan3443 aşırı sıcak canım 🥹 kavuruyo güneşi insanı herseyden önce hem kendinize hem bebeğinize güneş kremi alın 🥹
meryeemucr Efnan3443 gezmeye geliyorsanız yanlış bir zaman dilimi aşırı sıcak gündüz asla dışarı çıkmıyorum
teachervera teachervera Camlar açık üstümüz açık yatıyoruz o kadar sıcak. Bebeğin küçük birkaç tane ince uzun kol ve kısa kol koy hep yaz geldi buraya
birmeleginannesi_ Efnan3443 evet canım buralı değilim eşimin işi gereği burda yaşıyoruz ilk geldiğim yıl bayilcaktim sicagindan durduğun yerden su akıyor sanki vücudundan o yüzden bebeğin hassas kremsiz çıkma krem en azından cildini koruyo güneşin hasarindan 🥰🥹
Efnan3443 teachervera Hmm anladım cnm kızım küçük olduğu için sorayım yinede dedim ona göre kıyafet hazırlıyım
Efnan3443 birmeleginannesi_ Evet çok sıcak oluyor bende bı kaç defa gitim aşırı sıcak ama buralada hava soğuk olduğu için acaba orasıda öyle midir şimdi diye merak ettim