1kediannesi Ummumuhammed Süper 🤩 🧿 2 gün sonra tekrar kan vermen gerekiyor. Benim de 10. Gün 382 çıkmıştı.
Cerosss1 Ummumuhammed 8+1 bugün inşallah canım iyi gidiyordu dün kanamam oldu o yüzden istirahat ediyorum
Ummumuhammed Cerosss1 Maşallah evet tüp bebekte kanamalar çok oluyormuş sağlıkla ilerlesin sizin surecinizde inşallah Sağlıkla kucağımiza almak nasip olur 🤲
Busraaaaaaaa16 Cerosss1 aynıyız canım ben de 8 haftalık ne zaman transfer oldun.korkma benimde 2 oldu kanamam geliyo bebeğim iyi çok şükür 🧿
Cerosss1 Busraaaaaaaa16 bir kere geldi çok korktum bilmiyordum şmdi de kahverengi geliyor yatıyorum sürekli
Busraaaaaaaa16 Cerosss1 anladım canım peki vitaminlerini içebiliyo musun aşırı midemi bulandırıyor ne varsa çıkarıyorum
gokyuzu777 Cerosss1 saglıkla al kucagına insallahh 🙏🙏🙏ne zaman belli oluyor tekı mı tuttu ıkısı de mi? Yani sende kaçıncı gun belli oldu canım 💖
Cerosss1 Busraaaaaaaa16 bende de çok mide bulantısı var her bulandığında çubuk kraker giyiyorum o kesiyor ilaç kullanıyorum bir sürü
Ummumuhammed 1kediannesi Evet canım doktorum da öyle söyledi insallah benimde güzel bir şekilde yükselir.☺️🤲