Minikbaserrr Ay akıntının 7. Günündeyim bugün daha artmış durumda beyaz şeffaf uzayan akıntı böyle bi durum yaşayan oldu mu kızlar
gayesblog Minikbaserrr benim hamileliğimin başından beri var ve devam ediyor. Çok şükür enfeksiyon çıkmadı. Doktor normal bazı gebeliklerde olabiliyor endişelenme dedi. Her gün 2 kere iç çamaşır değiştiriyorum 🫢
Ygmr01 Minikbaserrr benimde akıntım çok vardı. Hatta enfeksiyona dönüşmüştü. Gece uyumadan toz ilaç var suya katıp içiliyor onu içmiştim. Enfeksiyona dönüşsede sıkıntı etmeyin zaten geçiyor sonra tekrarlanıyor. Gayet normal bir durum. Sağlık ocağında test yapabilirsiniz enfeksiyon var mı diye. Yoksa akıntı için ilaç verir doktorunuz. Ayrıca fitilde kullandım sonradan. Aa ben hamilesiniz sandım belki farklıdır sizin başlığa yeni dikkat ettim
Minikbaserrr momguzide aşkım değilim hamile test yapmadım yani ben yumurtlama diye düşünüyorum ama bir hafta oldu uzun geldi ve bugün artmış artık gebelikte mi oluyo bu daha cok
momguzide Bende gebe değilken de oluyordu, doğurgan zamanda oluyordu bende genelde yani regl bittikten 1-2 hafta sonra falan.
Minikbaserrr gayesblog Ay benimde aynı adetim zaten düzensiz zaten o yüzden anlayamıyorum bir hafta öncede kan verdim gebelik çıkmadı ama testten sonra akıntı arttı hiç bir şey anlamadım ben bu işten 💅🏻😁