Hulya00 Yaa kızlar midem öyle kötü ekşiyor ki agzımın içi böyle kup kuru su içince daha da kötü kuru ve ağzımın tadı olmuyor sizdede oluyor mu yardım edin valla midemi agzımı parçalamak istiyorum 😕
Smyyglgn54 Hulya00 gür saçlı doğacak seninki☺mide ekşimesi,yanması yaşayana kişiler için öyle deniyor😂annemden biliyorum😁
Glymrc6 Hulya00 küp şeker iyi gelip gelmediği hakkındabi bilgim yok ama kutu süt alabilirsiniz yakın bi market var ise ekşime anında iki yudum almanız yeterli olacaktır
Hulya00 Glymrc6 dediğiniz gibi yapayım alayım bi kaç tane idare ediyim bugünlük artık teşekür ederimm sagolun bilgileriniz için
Tugce60 Bir kaşık dondurma buz gibi soğuk su beyaz leblebi portakallı olips kabak çekirdeği bana iyi geliyor :) 6 kilo veren tecrübeli biri olarak bunları önerebiliyorum sana :)
Hulya00 Smyyglgn54 yaaa bende duymuştum ama pek dogruluk payı verememiştim gerçi benimde babanında saçları gür maşallah 😋
Aslananne Benimde midem geçen ay ole oluyordu parćalaniyordu resmen ilk gebeligimde de çok yaşadim madensuyu kurtaricim benim asla evimden eksik etmem paket paket alir sagolsun eşim beni çok rahatlatiyor sende bi dene istersen