Htcugr03 Arkadaşlar merhaba 8 hafta gebeyim 6 haftalıkken kese ve kalp atışı oldu. Ama benim hiç belirtim yok ilk zamanlar uyku halsizlik falan vardı.Şu an hiç bir şey yok göğüslerim bazen sert acıyor bazen de kasık ağrısı normal mi korkuyorum
Canan2625 Htcugr03 ben 11 haftalık hamileyim bende de hiç belirti yok korkmayın herkeste olması gerekmiyor belirti
basakc36 Htcugr03 Normal canım korkulacak bir şey yok.Herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok. 3 ay kusmuş biri olarak söylüyorum keyfini çıkar 😂
ZeynepDuru17 Htcugr03 sıkıntılı geçirmekten iyidir gerçekten yediğiniz içtiğiniz den bişey anlarsınız bari ben 9 ay çektim vala keşke öyle olsaydım
Sakineoncu Htcugr03 normal tabiki korkma herkes de aynı belirttiler olmak zorunda değil kimisi çok ağır yaşar belirtileri kimisi yaşamaz
Htcugr03 Canan2625 göğsüm bazen şiş gibi bazen normal gibi geliyor bu normal midir acaba yoksa bana mı öyle geliyor
numix 15 haftalık hamileyim en başından beri bende de belirti yok. Doktorum bazı kadınlar gebeliğini belirtisiz geçiriyor dedi. Tadını çıkar 🌸
Emel5805 Ne güzel işte kızlar şuan yaşadılarimi görseniz enerjim sıfır sağlıklı olsunda bebiş katlanıyor hele o bulantı varya🤦🤦🤦
Sakineoncu Emel5805 ah ah ben 14.haftaya kadar çektim mide bulantısı yüzüm sapsarı olmuştu 7 kilo vermiştim insan su bile içmek istemez mi çok zordu ama geçti çok şükür
Emel5805 Sakineoncu bu bennn🤦su yazarken bile kötü oluyor insan yemek yemeyi unuttum şuan bende öyle sapsarı oldum🤭
Alpmom__ Emel5805 ayyy valla bu da ben . Su içmeye hiç tahammülüm yok içtiğim anda direkt geliyor . İçmemiz de lazım nasıl olacak böyle ya
Asmklc Htcugr03 belirti olmayabilir normal benimde olmadi hic canim:) daha cok minik regl kesilmese bazen gebe oldugumu bile anlamam