Pamiramsi Kızlar ovülasyon testi koyu ama yine de çok koyu gibi de gelmedi bana sizce pik mi bugün değerlendireyim mi yoksa yarına mı kalsın ne dersiniz ?
yasemincicekkk Pamiramsi hayır yahu olmamış daha , evet bazen testler birden daha silik olabiliyor ama oda lh dalgalanmasından , ertesi gün daha silik çıktı diye yumurta çatladı demek değil .. muhtemelen yarın daha koyu çıkacak şu an olmamış
Pamiramsi Elif1989- sperm için bir dolu bir boş şeklinde istiyorlar ya ondan dedimdi. Gerçi eşimin sperm sayısında ya da her hangi bişeyinde sorun çıkmadı ama her gün değerlendirmek sorun olmaz mı
Elif1989- Pamiramsi yok olmaz canim catlamayi beklersen benim gibi yumurtlamayi kacirirsin bugunu ve yarını degerlendir güzei haberler alirsin ınsallah bidaki aya bende sana dedigiç gibi yapicam cunki
numix Pamiramsi Yarın bir anda silikleşebilir. T çizgisi bazı kadınlarda kopkoyu olmuyor C kadar koyu olması yeterli ☺️ bence riske atma zaten yarın daha da pik olursa yine değerlendirirsin
numix Pamiramsi Bazen 2 gün boyunca pik olabiliyor. Sen bugünü değerlendir yarın da pik ya da çatlama olursa yine değerlendir🥰 ama sana tavsiyem 3 gün üst üste ilişki.
Diririiririm Pamiramsi canım benim de kopkoyu hiçbir zaman çıkmamıştı böyleyken de değerlendirdim peşpeşe. Oldu ki yarın pik oldu zaten vücudunda sperm kalmış olacak yarına sperm yetersiz gelirse bile bugünden hazırda olacak ben senin yerinde olsam değerlendiririm.