Selam kızlar 💕 biz kavuştuk darısı bekleyen herkese sağlıkla inşallah 💕💕💕 pazartesi günü yatışım gerçekleşti 9.18 de suni sancı verilmeye başlandı 1 cm açılmam vardı sadece bir saat sonra sancıları hissetmeye başladım ama çok azdı 12 de açıklık 3 cm olmuştu ve sonrasında ilerlemedi sancılarım azaldı ve sonra da kayboldu doktor daha fazla suni veremem rahimi yorar servise alıcam sabah tekrar deneriz dedi 3 cm açıklığa kadar şiddet olarak hiçbişey anlamadım desem yeridir ertesi gün sabah 9.30 da tekrar suni verildi 11 de sancıları hissetmeye başladım ama maalesef ki açıklık yine ilerlemedi bu sefer suyumu patlattılar olanlar ondan sonra oldu suyumun patlamasıyla 4 cm oldu yarım saat sonra 5 cm derken hemen Epidural istedim 11 de hissetmeye başladığım sancılarla saat 14.52 de bebeğim kollarımdaydı sadece yarım saat sancı hissettim desem yeridir Epidural istediğim için nasıl olsa sancı hissetmiyorum diye tam açıklıkla doğuma girmek istedim epizyo yapılsın istemiyorum dedim ama yırtığım oluştu tek zorlayan o oldu 🥰 sürecim uzundu ama sancı olarak hiçbirşey anlamadım rabbim kolaylığını veriyor korkudan sezaryen istemiştim çok ağladım yapamam diye ama doktorum sağolsun herşey yolundayken reddetti bizim hikayemizde böyle darısı bekleyen herkese🥰 varsa sorularınız alabilirim