Kızlar merhaba 37+4 olduğumda doktorum doğumumu başlatmak istiyor şuan 36+4 haftalık hamileyim yani bir hafta sonra bebeğim 2850-2900 kg arası doktorum devlet hastanesine geçiş yapacak istersen haftaya bakalım rahim agzin Uygun yumuşaklıkta olursa başlatalım istersen doğumu dedi çünkü çok sizlandim illa sizde dogurcam siz giderseniz eğer evinizi bulup önünde doğururum dedim sanırım korktu 🤣 çünkü bunu yapmaya hiç uzak biri değilim. Bu arada ilk kızım 5 Haziran doğumlu bu doğumum da 20 Haziran gibi görünüyor yani 40 hafta o zaman görünüyor ilk kızım 40+4 de doğdu. Bu bebeğimde eğer haftaya doğarsa 5 Haziran’da doğacak. Bebeğin gelişimi güzel şimdi bile doğsa kuveze girmez dedi. Bugun nst çekildi ve sancım çıktı evet sancın var ama bu kadar sancı ile doğum başlamış diyemem dedi. Sorum şu. Suni alarak doğum başlayınca çok mu uzun sürüyor. İlk kızımda su gelişi ile doğumum başladı Kendi sancım hiç yoktu suni sancı aldım 4 saatte doğurdum. Su geldiği için doğum artık başlamıştı zaten. Doğum hiç baslamadan direk Suni sancı ile doğum yapanlar yorum yapar mı