ulku_9797 Kızlar selaamm 6. Ayıma girdim ama hala göbeğim çıkmadı🤦🏻♀️😬 kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal mii??? 😂😂😂 sizin göbişleriniz ne durumda
Aerithma ulku_9797 benimki çok çabuk çıkmıştı. Bende iç karnım dar diye düşünmüştüm. Şimdi kocaman hissediyorum. 😅
Karanfill ulku_9797 bende öyleydim. 6. Aydan sonrası büyümeye baslamisti. Ben çok memnundum ama bu durumdan rahat rahat işlerimi yapıyordum bel sırt ağrısı çekmedim. Karnım büyüdükten sonra zorlandim maalesef
Enfal_06 ulku_9797 bende 6 aydayim karnım hiç yok çok hafif belli oluyor 😂 giderek çıkıyor giderek ağrılarım da artıyor
ulku_9797 Aerithma evet iç karnınız dar büyük bir ihtimal😂 göbeğim çıkmadığı için garip bi şekilde hareketlerime falan dikkat edemiyorum istemsizce çok hızlı hareket ediyorum😂😂🤦🏻♀️
Aerithma ulku_9797 o çok normal aslında ya ben kocaman karnımı unutuyorum bazen. 😅 6.aydan sonra başlar sizinde büyümeye bence. Sona doğru da zaten penguenlik dönemi başlıyor 😅
ulku_9797 Karanfill benimde sırt ağrım var maalesef 😏 karnım çıkmamasına rağmen belim ağrımıyor ama sırtım çok fena
ulku_9797 Aerithma hahahah dimi yalnız değilmişim demek ki😂😂 uyurken falan hızlı dönüyorum sonra kendi kendime kızıyorum hamileyim diye
Haticeburak06 ulku_9797 bende 40 haftalığım hala 7 aylık gibi karnım yani bilmiyorum ben öyle hissediyorum ya da ama gerçekten hiç son haftamda gibi değilim bence😂
EceNaz26 ulku_9797 benim hiç ic karnım yokmuş heralde 2. Ayda çıkmaya başladı ikiz mi diye soran oldu şimdi yuvarlanmaya başlamak üzereyim 😄
Enfal_06 ulku_9797 geçer dediğim her şey daha fazla oluyor benim saldım artık hamilelikte normal zaten böyle şeyler magnezyum kullanıyorum ağrılar için