MahmutSultan Hanus benim de aynı midemde yanma oluyor zaten reflü de vardı. Kaçıncı haftadasınız ? Benim biraz erken başladı korkuyorum ilerleyen aylarda neler olur bilmiyorum 🤷♀️
Hanus MahmutSultan 29+5 Geçen günlerde daha sık yaşadım baya miğde bulantısı yapıyordu artık. Ara ara oluyor işte 😰
Sudem Hanus '"içildikten sonra,abla sen takıl, keyfine bak. ye iç... ben buradayım bi'kaç saat hadi bakalım" şeklinde arka çıkar bebeğim GAVISCON 😂
DmtBrn Hanus bana renni duo verdi doktor hem renni aldık hem gaviscon ikisinindd zararı yok Ama gaviscon bende daha etkili
Nesrn Her doktorun tavri farkli arkadaslar, herkes doktoruna guvenecek mecbur🤷🏻♀️İlk uc aygebelikte ilac tercih edilmedigi icin surup veriyor, tablet bile vermiyor benim doktorum, ama smdiden sonra yeniden konusacagim..
Gulsedogan Hanus rennie olmazsa olmazlardanım her yemekten sonra bitane atıyorum 35+4 gün olduk az kaldı ama öldürüyo beni mide yanması
Hanus Aylaayla Rennie Duo< şurubu canım. Ben eczacıya direk sordum Rennie var mı diye, şurup olarak verdi. Bende hap diye biliyordum. Hamileler için şurup daha iyimiş
Bulut74 Hanus bende 2 gün önce doktora gittim bana da renni yazmış. Ben gaviscon da renni de kullandım. İkisi de iyi geliyor.
MelekMervertlek Hanus ilk zamanlar mide sorunu çok oluyor gaviscon kullanmıştım bende zararı yok diye ama anlık azaltıyor etkisi uzun sürmüyo abartmadan içebilirsiniz
Hanus MelekMervertlek Rennie almıştım, aldıgımdan beride miğde yanmam hiç yok şükür😃keşke almasaydm diyorum şimdi