semos1240 Merhaba hanımlar; sabah bacağıma giren krampla uyandım çpk şiddetliydi. 5 dk boyunca sürdü masajla gevşedi biraz ama dokunurkende acı çoktu yatarken geçti sandım. Ama geçmemiş şuan topallayarak yürüyorum sol alt bacağımda birşey var sanki... bilgisi olan yada bu şekilde geçmeyen varmı ?
Yalinn8 semos1240 kramp ertesi gun de agri yapabilir, benim de ertesi gun topallatan kramplarim olduu
Kbrmrt semos1240 Magnezyum desteği gerekiyor çünkü kramplarda gebelik ilerledikçe ilerleme oluyor bir de günde 2 defa maden suyu içmeniz faydalı olur. Hem bebek gelişimi için de çok önemli.
HaticeNur Bn varım canım her zaman öyleyim bn ve gece yine bn de çok kötü oldum magnezyum eksikliği var bn de o ağrı yapıyormuş dr gitmelisin beli bendede vardı veya yoksa bile rahatlamak için ilaç verir
Birhanim Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor canım çoğu hamilelik de oluyor. Suda eritmelik takviye vitamin veriyo doktor ilk kullanımda faydasını gördüm ben👌🏻
Sirrlfehva Düzenli süt, maden suyu içmeye başlayınca geçmisti benim kaburgamın altında oluyordu her gün süt yogurt tüketin geçer insaAllah
semos1240 Sirrlfehva süt kesinlikle atlamıyorum seviyorum da sürekli içiyorum. ilaç desteği de var yoğurtta her gün mutlaka yerim. ama gene geçmiyor :(