Tugces27 Kızlar dünden beri bebeğim karnımda bildiğiniz kasıklarımda oynuyor oynadığında vajinamda ağrı ya da idrarım gelmiş gibi hissediyorum göbeğim de yumuşadı böyle sert top gibi değil iki gündür sebebi nedir sizce sancı ağrı felan hissetmiyorum
Rabiul Tugces27 olabilir canım benimde bazen idrar torbama vuruyor , mıncıklıyor gibi bazende daha yukarıda hissediyorum 32+4
iremd-1798 Tugces27 bende 33+1 deyim ik gündür aynı şeyleri bende hissediyorum. Gören karnın aşağı inmiş doğum yakınmı diyor. Annemde dün senin günün baya yakınladı halinden anlaşılıyor dedi. İlk kızımda annem bunu dediğinde 1 hafta 10 gün geçmeden doğum oldu. İlk kızım 35+5 de geldi sanırım bu kızımda erken gelecek ama hayırlısı. Rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin güzellikle evlatlarımıza kavuşalım 🤲🏼
Ceyda Tugces27 pozisyon değiştirmiştir arada bende de oluyor 33+1 deyim dün kasıkta hareketlenme vardı bugün midemde hissediyorum
Tugces27 Rabiul Rabiul umarım öyledir bu ara o kadar erken doğum okudum ki psikolojim iyi değil hep acaba erken mi doğucak diye düşünüyorum istemsiz 😕