Elifnurky18 22+4 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonda bebegimin bağırsaginda parlaklık ve böbreklerinde genisleme var dendi. Ayni durumu yasayan var mi nasıl sonuclandi
Ummuarbc Elifnurky18 banada aynısı denildi 2 hafta önce girdim detaylıya bağırsakta parlaklık ve böbrekte genişlik vardı sizin genişlik oranı kaç mm doktor test önerdi bize yaptırdık sonuçları bekliyoruz doktor geçici bir durum olduğunu ve bu belirtilerin olup çoğu sağlıklı demişti içini ferah tut
Mavi3475 Elifnurky18 böbrek genişleme bendede vardı oğlum doğdu 1 aylıkken üroloji bölümü baktı özel bölgeye 40 çıktığı gibi sünnet ettirin dedi böbrek genişleme sebebi idrarını tam yapamadığı icin oluyor yarısı içerde yarısı dışarda bende öyle yaptım geçti
Bhrdgan Elifnurky18 bendede detaylıda genişleme cıkmıştı iki böbrekte hemde ama 28 de gecti cok şükür kendi kendine düzeliyomuş düzelmezse doğumdan sonra doktor görüyor stres yapıp takmayın kafanıza ben cok yapmıştım pişman oldum stres daha cok zarar veriyor çünkü
Elifnurky18 Birisi00 ya hem genisleme hemde parlaklık var denince korktum tek tek olunca çok sorun olmuyomus galiba
Rahsanakn Bana da bağırsakta parlaklık görünüyor dendi şuan 36haftalik oldum başka doktorlarla da gittim tabikidr herhangi bir sorun olmadığını soyllediler doğuma kadar tam belli olmaz denildi bekliyoruz şuan içini ferah tut başka doktorlarla da danış muhakak
Elifnurky18 Ummuarbc insallah saglikla gelirler. Parlaklik orta duzeyde dedi genislikte 3 dedi o da çok fazla degilmis galiba. Sizinkine kac dedi ve hangi testi yaptirdiniz
Elifnurky18 Mavi3475 tek belirti olsa bende sorun etmicem de iki sorun olunca downdan supheleniyolar. Benim bebegim kız bide
Elifnurky18 Bhrdgan ya sadece bir belirti olursa sıkıntı yok diyolar ama parlaklikda olunca down dan supheleniyo doktorlar
odtz Elifnurky18 benim bebeğimde de detaylı da kalpte vsd cıktı iki hafta sonra rutin muayenemde de bağırsakta parlama var istersen fetal dna ver dedi doktor cok moralim bozuldu benim de test verdim
Ummuarbc Elifnurky18 3 nasıl oluyor ki canım benim sol 3.4 normal mis sağ böbrek 5 mm sınırda dedi Eskişehir’de ki doktor
Bhrdgan Elifnurky18 banada down olablr dedi hep kötüsünü söylüyolar psikolojik olarak çöküyor insan her ne olursa olsun doğurcam diyosan kesnlkle takma kafana çünkü düzelme ihtimali yüksek oldugu için yaptıgın stresle kalırsın
odtz Elifnurky18 pazartesi verdim kan bugun cıktı sonucu çok sükür temiz geldi sizde de bence bir şey yoktur ama testi verip kafa rahatlatmak lazım bence ben cok takıntılıyım son 3 ayımı zor geçirmek istemedim üzülerek ve bebeği etkilemek istemedim
Ummuarbc Elifnurky18 canım testi çıkali 1 hafta oldu ama eşimin işi dolayısıyla bir türlü almaya gidemedik Eskişehir’de verdik biz nift testini 290 falan di şuan 450 sanırım