GuzelMelegimm Ağrılarıma iyi geliyor diye Türk kahvesi içiyorum. Ama bebeğin doğum kilosunu önemli ölçüde düşürdüğü yazıyor. Çok kahve içip doğum kilosunda sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
Yamanmomy GuzelMelegimm her gin bir fincanın hiç bi zararı yok 5 ayrı doktor söyledi bunu ban aslada gelişimine bi etkisi yok yani
Ezgi1212 Günde 1 fincan kahveden bişi olmaz bence ama başka kafein almamaya dikkat et ben önüme ne geldi içiyorum Türk kahvesi 1 bazen 2 bile oluyo ama 1 ı geçirmemeye dikkat ediyorum 25 haftalık olduk sayılır bebişimde kilosu gayet güzel
Ezgi1212 GuzelMelegimm ama sen de bile bile ateşe atıyosun yapma kuzucum çok zarar kahveni bırakma ama çayını 2 bardağa bari düşür
GuzelMelegimm Yamanmomy ayda yılda bir 2 fincanı buluyor. Hergün mutlaka içiyorum ama. Ağrılarım için. Bi de bebek çok hareketleniyor kahve içince. Acaba rahatsız mı oluyor yoksa seviyor mu. Baktım ama bulamadım nette.
Lenay223 GuzelMelegimm ben ilk üç ay hiç içmedim sonra hep çok canım çekti evimde en küçük fincana yapıp içtim şükür gayet iyi kilomuz
Damlaozzz GuzelMelegimm Günlük alınacak kafein miktarını geçmediğiniz sürece sorun olmaz 😊 1 fincan türk kahvesi hergün içiyorum mutlaka bazen dışarı çıkınca çok nadirde olsa 2 oluyor içmeyince başım ağrıyor ama çok şükür bebeğimin kilosu iyi