Pinaryyy deryaa_milena bahsettiğiniz kitapları çok merak ettim yazarlarını da yazabilir misiniz rica etsem?
deryaa_milena Pinaryyy tabii uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz sinem özen canpolat bebeğimle oynuyorum kitabı da onun Mahallenin en mutlu bebeği dr. Harvey karp Doğal Doğum dr. Gülnihal bülbül
Zeynt matmazelinbeybisi ayşe duman diye bir jinekolog var ben onun 2 kitabını okudum , youtube videolarını izledim baya güzel içerikleri tavsiye ederim sakin de bir yapısı var insanı hiç endişelere sürüklemiyor.
matmazelinbeybisi Zeynt dr kağan kocatepe de var onun videoları da baya iç rahatlatıcı sizin dediğinize de bakacağım👍🏻
Zeynt matmazelinbeybisi onun kitabını da almıştım ben kitap ve youtube videoları birebir almasam da olurmuş kitabı :)
Zeynt Motheranddaughter bu bebeği büyütürken okuyabileceğiniz türden bir kitap buna ek “”etkili anne baba eğitimi “”kitabını da öneririm .
06Canan matmazelinbeybisi evet canım burda sınıf diye geçiyor 27.haftama gidiyorum yarın başladık tekrar yine kızımdaki gibi aynı konular ama unuttuğum varsa diye uğruyorum
matmazelinbeybisi 06Canan Gebe okulu ne kadar sürüyor toplam ben 8-5 çalışan biriyim ama mesela haftada kaç gün ve kaç saat oluyor
Havvanur42 matmazelinbeybisi DOĞAL DOĞUM ZUHAL EYUBOGLU ILE SÖYLEŞİ Eğer normal doğum istiyorsaniz muhakkak okunmalı diye düşünüyorum:) ikinci hamileliğim 2.kez okuyorum
Sosyolog-anne Zeynt dini içerikli sağlıkla ilgili de güzel bir kitap pozitif doğum hikayeleri de var içinde Aysun Koç Instagram hesabı da var kendi doğum koçu
06Canan matmazelinbeybisi şöyle bizim burda ben kontrol günü hastaneye gidiyorum doktoruma girmeden önce sınıfa giriyorum hoca sürekli odada oluyor zaten bi önce gittiğimde şunu anlatıcam bidahaki gelişine diyor gittiğimde o konuyu anlatıyor bazen 10 dkk bazen yarım saat sürüyor zamanı günü saati yok ben gittikçe uğruyorum küçük bi oyun alanı var kızımda biz konuşurken orda oynuyor güzel eğitici oluyor
matmazelinbeybisi 06Canan hıım anladım bende gitmek istiyorum gebelik okuluna inşallah gidebilirim o zamanlar gelirde🥹