Basak Kızlar, transferimin 8. Günü sabah 171 çıktı, doktorum haftaya gel dedi keseyı görelim. İçim rahat etmedi ağrım çoktu dedim bi test daha yapayım. 11. Günü 582 çıktı bana artış fazla geldi sizce nasıl. 4+2yim şuan
Basak Basak inanın bana hiç Bir türlü bitmiyor düşünceleerrrr.. artsa niye fazla arttı, artmasa neden artmıyor. Ağrım olunca korkuyorum bişi mi oluyor diye ağrım olmasa Allah Allah diyorum bi gariplik mi var. Gerçekten hamilelik biraz delilikmiş.
mrym32 Basak düşük artmasında belki de çoğul gebeliktir benim 26 çıkmıştı 4 gün sonra 300 oldu tek gebelik sağlıklı şuan Allah gönlüne göre versin 🙏😍 gayet iyi artışın hiç kendine vesevese yapma anın tadını çıkar sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah 🙏🐣
myangelson Basak beta takibinde alt sınır vardır üst sınır yoktur güzel artmış değeriniz. Rabbim daim etsin 🤲🏻
Basak mrym32 doğru söylüyorsun tadına varmam lazım :)) çok sağol şaşırdım biraz fazla artınca ama senınde artmış bayağı maşallah:) içim rahatladı
Zeynepkanat Gebelik eğer çoğulsa beta çok yükseliyor eğer çoğul gebelik değilse ama yinede beta çok yükseliyorsa cinsiyet erkek olma ihtimali çok fazla
Nrglekin Normal canım beta değerin 4 gün sonra tekrar bi baktır dış gebelik falan olmasın diye her ihtimalleri değerlendir ama değildir sanmıyorum ama olsun 🙏 genede baktır