mrv012 Ozgezfroglu Dış eti şişmesi dış eti kanamasi sürekli yaşıyorum. Gebelikte oluyormus özellikle baslarindaysanizin. Korkmayın 🙏🏻🤍
Tutaste_ Ozgezfroglu diş ağrısı cok var bende yemek yerken ağzımı açamıyorum çenem agiriyor cok kötü 20 ust diş doktora gidemedim daha gitsem ne diycekler bilmiyorum dislerim çok kanıyor benim kan revan böyle gerçekten gecicek illaki ilaclardan oluyordur benimde şişiyor cok 🤦
Bebekayik Ozgezfroglu benim öyle hamileliğimin ilk başından beri şişiyo ve kanıyo zaman geçtikçe daha çok şişti
Umutmirzainci Ozgezfroglu ben ✋🏻 dibine kadar yaşıyorum şişme değil aslında çekilme,kanıyor geceleri 😞
ilaxidexi Ozgezfroglu mrv012 Tutaste_ Bebekayik Umutmirzainci Elos_clk12 canlar ben de bu dedikleriniz yaşadım ve tek çözümü iri bir diş sarımsağı dikine 5-6 prçaya bölüp diş etlerimin üstüne koyup ağzımı kapatarak buldum. 5-6 dk bekleyip çıkardım. çok sızlıyor ama kesin çözüm. aralıklı 2 tekrardan sonra bir daha yaşamadım. yani bunun acısı diş eti çekilmesinin şişmesinin acısından daha çok olsa da çözümü böyle bulmuştum. aklınızda bulunsun 🙏🏼❤️
Umutmirzainci ilaxidexi işe yarayacaksa ben hemen yaparım koca isterse şehir değiştirsin 😂 gece kanama ile kalkıyorum 😵💫
BirAskMasali1323 ilaxidexi Benimde 20 lik dişim agiriyo eti çok şişmiş doktora gitsem çekemez zaten o diş ameliyatlik gömülü diş çünkü diş için ilaç kullandınız mı yada doktora gittiniz mi
ilaxidexi Tutaste_ canım o evde yokken yapıver sonra dişlerini fırçala hiç kokusu kalmıyor. inan bana senin canının yanması geçecek dahası var mı 😅
ilaxidexi BirAskMasali1323 20lik dişle alakalı problem yaşamadım ancak 16. haftadan sonra kadın doğum doktorunun onaylı belgesiyle diş hekimleri bazı operasyonları yapabiliyorlar. Doktorunuza danışın bence çünkü 20lik diş ağrısı gebeliğin başındaysanız sonuna kadar çekilmeyecek bir ağrıya dönüşebilir
surprizbebe Ozgezfroglu sert fırçalayın. Çürük yoksa iyi gelecektir.fırçalarken kanatın yani o derece. Dr tavsiye etmişti bana
ilaxidexi pamukprensesim bence temizletmeden önce yukarda yazdığım sarımsağı bir dene. temizletmek çok da iyi gelmeyebilir
pamukprensesim Bir de ayrıca burun kanamasi oluyor bende devamli baska kimsede var mi bu sorunlar daha once duymustum hamilelikte oluyor diye ama
ilaxidexi pamukprensesim birkaç sefer olmuştu bende de, kuru tutmamak lazımmış burnun içini, bir de temizlemek için eczaneden izotonik su ve iğnesiz şırınga alıp içeriye sıkmak faydalı oluyor aklında bulunsun 🙏🏼