evet kızlarr bizde elendikk 38. haftada spinal sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım aslında ilk başta epiduralli normal doğum düşünüyordum ancak bebeğimizin kafası göbüşü önden gittiği için bu pekte mümkün olmadııı ahh gebelik şekerinden ne çektik be bilenler bilir şimdide canım bişey istemiyor o ayrı kizlar herneyse pzartesi günü saat 13:18 de oğlum dünyaya geldi sezeryan korkulcak bişeymi diye sorarsaniz kesinlikle sezeryan esnasında acı hissetmiyorsunuz çekiştirmeleri hissediyorsunuz aynı bebeğin anne karnında tekmeleri gibi belden bir ince iğneyle giriyorlar anesteziyi veriyorlar zaten bacaklarınız bir yanıyor aha tamam diyosunuz o derece bi sıcaklık kizzz sanarsın kaynar su döküyolar 😁 bu arada kopyami doğurdum 9 ay taşı karnında asla annişkoya benzemisin haksızlık bu kizlar neyse çok güzel geçti doğumumuz ancak doğum sonrası çok zor kizlar bu konuda yalan soyleyemiceğim ben hala normal doğumu savunuyorum aklınız imkanınız varsa normal doğum olun Allah hepinizi evlatlarınızla sağlıklı bir şekilde kavuştursun çok uzun oldu ama güzel anneler affedin😘💙💙💙🥰