Kızım önceki gün,gecesi ve dün öğlene kadar aşırı hareketliydi öğlen 2 de mutfakta işlenirken sağ bacağım ve vajiba arasında olan kemik sızlamaya zorlamaya başladı oturdum kalktım aynıydı akşamüstü 4 oldu saat ve o zamandan beri hala daha geçmeyen o kemiğin ağrısı var kasık bölgemi de komple kaplıyor sadece sağ taraf, yürürken otururken yatakta dönerken aşırı zorlanıyorum hatta yattığım yerden kalkınca falan yürümek için 2-3 dk beklemem gerekiyor sağ bacağımı kaldırıp adım atamıyorum🤷🏻♀️ Dün gece 3 kere tuvalete diye kalktım bi tanesinde sabaha karşı yattıktan sonra sağ apandist bölgesi denir ya oraya inanılmaz bi keskin sancı saplandı ben ovaladım vs 5-10 dk sonra geçti bi daha olmadı. bebeğim aşağıda duruyor karnım aynadan bakınca da aşağı inmiş gibi duruyor üst mide tarafım çok rahatlamış zaten şimdi kalkınca farkettim bide midemde ayakları geziniyor kızımın hissediyorum hareket ediyor yani ama dün 2 den beri hareketleri azaldı yumuşadı diyim bu niye olur neden böyle oluyo kanala mı giriyor acaba diye düşünüyorum ama bi fikrim yok ilk gebelik akşama kadar geçmezse özel muayenehaneye gidicem 💆🏻♀️