👋 merhabalar tam 9 ay boyunca burdaki doğum hikayelerini okudum bende sabırsızlıkla yazacağım günü bekliyordum o gün geldi mucizemin tarihi 27mayıs :)
Planlı sezaryen değildim kontrol için gitmiştim 39. Haftadaydık doktorumun ogün ameliyat günüymüş ve bekledim artık bende gün almak istiyordum. Doktorum geldi ve dedi ki hadi sende hazırlan senide alalım :)o anda dünyalar benim oldu hemen eve geldim eşyalarımı hazırladım eşim geldi ve cıktık cok heyecanlıydım :) hemşireler beni hazırlamaya başladıgında bir korku bir panik bir ağlama dakikalarca sürdü ne yapacağımı bilemedim endişe her yerimi sarmıştı sanki…
dakikalarca ne için ağladıgımı bilmeden ağladım durdum ve ameliyata başlandı.
spinalı uygun gördü doktor hanım cok acıyacak diye düşünürken hisstmedim bile hala inanamıyorum bende …
iğneden sonrası cok hızlıydı dakikalar içinde bebeğim canım kızım yanımdaydı ilk ağlaması beni benden aldı 🥲 ve ortalama 50 dk sonra bebeğimi emizriyordum. Cok korkmuştum fakat hiç öyle olmadı en güzel yanı misss gibi kokuyor olmasıydı :) cok uzun oldu yazacak cok sözüm var buralara sığmaz bebeğimi emziricem kızlar :) kendinize iyi bakın cok öptüm 💋