Ummu__Meryem Kizlar biliyorsunuz kacc aydir 1yili gecti kurtaj olali olmuyordu neyse bat 2haziran bu sabah ilk idrarla yaptim sizce varmi?daha once de bu testten kullandim asla yalanci pozitiv fln olmadi bu arada ilk 5dk bile olmadan cikti cizgi silik de deyil yani esime de gosterdim baya pembe cizgi sizler ne diyorsunuz canlar?sabah namazina kalktigimda yaptim sevinmelimiyim?
Mucizee80 Ummu__Meryem pozitif gibi görünüyor ama önemli olan kanda pozitif olması sabah kan verin ondada pozitifi görürsünüz inşallah 🥰
EmirAsafMomm Ummu__Meryem çok sevindim doğumum olduğu gündü galiba ben de sancılanıyordum sana yazdığımda Rabbim kabul etmiş ne mutlu
Ummu__Meryem sacmalamakizim hamilemiyim?yani sorurkende salkca oluyorda girip baka bilirsin yani kac aydir negatif yalanci silik gormekten gozlerim aklim inanmiyo
Hasret18ayaz Ben varım ve şuan seninle aynı heyecanı paylaşıyorum hayırlı olsun var bence  bende biraz önce yaptım testi
Mucizee80 Ummu__Meryem idrar testleri bazen yanıltabiliyor kan kesin sonuç hem artışı kontrol etmeniz için söyledim
Hasret18ayaz Ummu__Meryem 13.30 randevu aldım heyecandan uyuyamıyorum öğlen vericem belirtilerin varmiydi
Hasret18ayaz Ummu__Meryem bendede 2 gündür kasik ve bel ağrısı birde inanılmaz göğüs hasassiyeti vardı ben adet olucam sandım birde ara ara gelen öğürme var ilk gebeligimde mide bulantısı 8. Haftada başlamıştı bu kadar erken olurmu bilemedim
Hasret18ayaz Ummu__Meryem benim ilk gebeligimde sadece kasik ağrısı vardı başka belirtim yoktu normaldir bence